Een surplus voor elke gebruiker
Ontdek alle
Troeven van RECEPTO
Een school heeft met heel wat uitdagingen te kampen. In de opleidingen met voeding (bakker, slagerij, chocoladebewerker, kok, hulpkok, gastronomisch koken,...) is er de extra behoefte om de hele workflow efficiënt te laten verlopen. Van het samenstellen van gerechten en menu's tot het plaatsen van gecombineerde bestellingen bij leveranciers.
Veel scholen tasten in het duister als het om rapportering gaat. Wat is nu de actuele kostprijs van een gerecht en een menu? Worden er wel de juiste bedragen verrekend?
RECEPTO biedt een geïntegreerd antwoord op al deze uitdagingen.
Veel scholen tasten in het duister als het om rapportering gaat. Wat is nu de actuele kostprijs van een gerecht en een menu? Worden er wel de juiste bedragen verrekend?
RECEPTO biedt een geïntegreerd antwoord op al deze uitdagingen.
Enorme tijdwinst door vereenvoudiging en automatisering bestelsysteem
Hedendaagse werktool voor student, leerkracht en eindverantwoordelijke
Opbouw historiek
Gepersonaliseerde documenten met hoofding van jouw school
Uitgebreide rapportering van financieel verbruik (klas/leerkracht/leverancier)
Eigen configuratiemodus
Gerechten samenstellen o.b.v. ingrediënten
Gerechtenfiche met foto
Menu’s samenstellen o.b.v. gerechten en/of ingrediënten
Menufiche met foto
Gebruikersbeheer met toekenning van verschillende rechten per gebruiker
Interne bestellingen aan economaat
Toewijzen van allergenen aan ingrediënten
Weergave allergenen op gerecht- en menufiche