Een surplus voor elke gebruiker


Ontdek alle

Troeven van RECEPTO

Een school heeft met heel wat uitdagingen te kampen. In de opleidingen met voeding (bakker, slagerij, chocoladebewerker, kok, hulpkok, gastronomisch koken,...) is er de extra behoefte om de hele workflow efficiënt te laten verlopen. Van het samenstellen van gerechten en menu's tot het plaatsen van gecombineerde bestellingen bij leveranciers.

Veel scholen tasten in het duister als het om rapportering gaat. Wat is nu de actuele kostprijs van een gerecht en een menu? Worden er wel de juiste bedragen verrekend?
RECEPTO biedt een geïntegreerd antwoord op al deze uitdagingen.
troeven bestelplatform RECEPTO

Enorme tijdwinst door vereenvoudiging en automatisering bestelsysteem

Hedendaagse werktool voor student, leerkracht en eindverantwoordelijke

Opbouw historiek

Gepersonaliseerde documenten met hoofding van jouw school

Uitgebreide rapportering van financieel verbruik (klas/leerkracht/leverancier)

Eigen configuratiemodus

Gerechten samenstellen o.b.v. ingrediënten

Gerechtenfiche met foto

Menu’s samenstellen o.b.v. gerechten en/of ingrediënten

Menufiche met foto

Gebruikersbeheer met toekenning van verschillende rechten per gebruiker

Interne bestellingen aan economaat

Toewijzen van allergenen aan ingrediënten

Weergave allergenen op gerecht- en menufiche

Zij werken succesvol met RECEPTO


The secret ingredient is organisation:
food + menu + organiser

RECEPTO
RECEPTO is ontwikkeld door aroma communicatie en is een 100% Belgisch ontwikkeld online platform.
Kantoor

aroma communicatie
Dr. Van de Perrestraat 176
B - 2440 GEEL

+32 14 700 595